Pentru orice altă lucrare vă invităm să ne contactaţi. Efectuăm lucrări de amenajări interioare şi exterioare, zugrăveli interioare apartamente, garsoniere, vile, sedii în Brasov  şi în orice alt oraş la cele mai mici preţuri.

Pentru mai multe dealii contactaţi-ne la:

 

Cart. TOAMNEI, Bloc 1, Apartament 8, Județ Braşov

 

 

 

LUNI – SAMBATA . 9.00 – 18.00

 

CUI:26667360
Reg. Comert:J08/316/2010
Inreg. in anul:2010

 

Materiale necesare pentru izolaţia mansardei:

Polistiren. Se calculează necesarul de polistiren pentru toată zona de tavane. Polistirenul se găseşte cel mai des la pachete.
Vata minerală. În mod normal, aceeaşi metri pătraţi de polistiren se vor regăsi şi în metri pătraţi de vată minerală. Vata se găseşte la role.
Rigipsul (plăci din gips-carton). Pe lângă rigips mai sunt necesare şi: profile metalice UD şi CD (cu pereţi subţiri), piese de suspendare CD, şuruburi, tije, dibluri, bandă de etanşare, chit de rosturi rigips etc.
Atenţie! La băi şi bucătării se foloseşte rigips special tratat, contra umidităţii, de culoare verde.

Montaj tavane rigips şi izolaţie mansardă

Descriu mai jos principiile de bază ale montării tavanelor de rigips şi a izolaţiei mansardei unei case, nu voi intra în detalii tehnice. Recomand contactarea unei echipe de specialişti pentru montaj, chiar dacă totul pare simplu, de la distanţă.
Polistirenul. S-a montat primul, imediat sub astereală. Astereala, fiind bătută pe rigle (popi) de 10×10 cm, în cazul casei mele, iar polistirenul de grosime 10 cm, acesta a intrat fix între rigle.
Vata minerală. S-a fixat imediat după polistiren. Prinderea vatei minerale se face în felul următor: se prinde în cuie, de rigle. Cuiele nu se bat până la capăt, după care – în zig zag – se formează o plasă de sârmă (sârma de fierar), prinsă de capetele cuielor.
Grosimea vatei a fost de 10 cm (vezi în galeria foto de mai jos, imagini cu vata minerală).
Gips cartonul sau rigipsul. Montajul acestuia se face cu ajutorul profilelor CD, UD şi a celorlalte materiale descrise mai sus.

DOREȘTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

DĂ-NE TOATE DETALIILE LEGATE DE RENOVARE ȘI ÎȚI VOM OFERI CELE MAI BUNE VARIANTE !