Zugrăveli Interioare Brașov | Zugrăveli Apartamente 2024

Oferim cele mai bune soluții pentru zugrăveli interioare apartamente din Brașov

Cum se pregătesc pereții pentru a-i zugrăvi – Trucuri de la specialiști

Dacă vrei să zugrăvești singur apartamentul pentru a îi oferi un aer fresh și un miros de proaspăt, specialiștii nostri te învață cum să pregătești pereții înainte de a îi vopsi.

Astăzi, discutăm despre cum se pregătesc pereții pentru a îi zugrăvi. Dacă vrei și tu ca lavabilă să arate perfect, ține cont de sfaturile noastre din acest articol!

Cum se pregătesc pereții pentru a-i zugrăvi

Oricât de bună și calitativă ar fi vopseaua pe care vrei să o aplici, pregătirea pereților este esențială.

1. Curățarea pereților

Înainte de a aplica o nouă vopsea, trebuie să cureți pereții și să îndepărtezi vopseaua veche. Fie că înainte ai aplicat humă, var sau vospea lavabilă, aceasta trebuie îndepărtată.

Cum se curăță pereții? Foloseștea o bidinea și umezește pereții. Atenție! Nu trebuie să curgă apă de pe pereți, ci pur și simplu aceștia să fie foarte bine umeziți.

Faptul că umezești pereții te va ajuta și să vezi unde gletul este umflat și unde trebuie dat jos pentru a fi reparat.

În apa cu care urmează să cureți pereții poți pune fie detergent de vase, fie săpun lichid. Poți pune cam două lingurițe la 10 litri de apă. Punem atât de puțin detergent pentru ca acesta să nu facă multă spumă.

2. Îndepărtarea vechii zugrăveli

Zugrăveala veche se îndepărtează destul de ușor folosind un spăclu, însă ai grijă să îl ții într-un unghi cât mai mic pentru a nu îndepărta și gletul vechi.

Dacă nu ești convins că reușești să faci această operațiune, cel mai bine este să apelezi la o echipă de specialiști, cum este și Mați Design Construct. Noi te ajutăm să renovezi apartamentul pentru a îi oferi un aer nou, fresh.

3. Repararea gletului

După ce ai terminat de curățat atât pereții, cât și tavanul, nu uita să repari și să îndrepți gletul. Ai nevoie de glet nou pentru a putea repara zonele.

Apoi, aplică un strat subțire de glet de finisaj. Acesta este rezistent la zgârieturi și este foarte fin.

4. Aplicarea amorsei

După ce ai trecut prin toți pașii de mai sus, acum este timpul să aplici amorsa. Amorsa îți pregătește pereții pentru zugrăvit și oferă o aderare cât mai bună a zugrăvelii.

Cel mai bine este să aplici două straturi de amorsă pentru pereții revopsiți și un singur strat pentru suprafețele noi. Dacă ai cumpărat o amorsă care se diluează în apă, ai grijă să folosești o găleată curată pentru această procedură.

Cum se aplică amorsa? 

Amorsa se aplică doar cu bidineaua, direct pe pereți și pe tavan. Nu aplică amorsa cu trafaletul!

Cel mai important este să respecți timpul de uscare al amorsei și apoi te poți apuca să vopsești pereții!

Și nu uita să te asiguri că încăperea este foarte bine ventilată. Astfel, te vei asigura că rezultatele vor fi cât mai bune!

Dorești ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante!
Unul dintre colegii noștri se va întâlni cu ține și vom discuta, pe larg, despre proiectul tău.

Îți răspundem cât mai rapid !

HOME ZUGRAVELI BRASOV

Programează o vizită

ZUGRĂVELI INTERIOARE BRAȘOV
ZUGRĂVELI INTERIOARE BRAȘOVhttps://amenajarirenovaribrasov.com
Oferim soluții complete de renovări și amenajări interioare apartamente la cheie, personalizate pe nevoile clientului. Punem mereu nevoile clientului pe primul loc, ascultăm, analizăm și propunem soluții eficiente de renovări și amenajări interioare complete, prețuri manoperă actualizate în anul 2024, iar la final, ne asigurăm că livrăm clientului rezultatul dorit

CELE MAI APRECIATE

Firma de amenajari apartamente Brasov – Firma renovari interioare

Ne ocupam de amenajari complete pentru apartamentele din Brasov Daca doriti o amenajare completa a unui apartament cu 2,3 sau 4 camere,  este necesar sa...

Preturi manopera 2024 renovari-amenajari interioare Brasov

Preturi actualizate pentru anul 2024 - Firma amenajari apartamente Brasov Pentru a incepe  un proiect de renovare complet al apartamentului situat in Brasov este nevoie...

Prețuri zugrăveli interioare apartamente Brașov | Zugrăveli garsoniere Brașov

Zugravelile interioare de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere poate fi o sarcină destul de greoaie, mai ales dacă nu lucrezi cu...

5 Sfaturi de care să ții cont dacă vrei să zugrăvesti un apartament Brasov

Cu toții știm că renovarea unui apartament nu este deloc ușoară. Ai nevoie de timp, bani, dar și de ceva cunoștințe în domeniu pentru...

Amenajări interioare Brasov pentru apartamente si garsoniere 2024

Dacă doriţi să faceţi modificări de design si zugraveli în interiorul apartamentuluii dumneavoastră, fie doar să daţi cu lavabilă sau să montaţi un nou...

Zugrăveli Interioare Brasov | Finisaje Garoniere

Cum să planifici renovarea perfectă a unui apartament Cu toții știm că zugravirea unui apartament, a unei case sau a unei garsoniere nu este deloc...