Servicii complete de amenajări interioare şi exterioare

 

Echipa noastră din Brasov execută servicii complete de amenajări interioare şi exterioare, design, renovări şi reparaţii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spaţii comerciale, birouri, instalaţii electrice, termice şi sanitare.
Amenajări interioare – finisaje, renovări, tencuieli interioare, zugrăveli, placări pereţi şi plafoane gips-carton (rigips), placări gresie şi faianţă, parchet, izolaţii fonice şi termice, montat uşi, execuţie mobilier, servicii de design etc.

Avand in vedere ca apartamentele ocupa de obicei un spatiu mai mic decat o casa, ele sunt in general mult mai usor de transformat si renovat decat casele, in special daca modificarile necesare sunt cosmetice, mai degraba decat structurale.
La fel ca in majoritatea lucrurilor, este insa necesar sa va faceti temele si sa cercetati minutios inainte de a va angaja in orice tip de proiect de renovare. Consultati comitetul, corpul sau administratorul cu privire la regulamentele si legislatiile relevante pentru cladirea dvs.
Renovarea locuintei poate fi costisitoare, complicata si necesita indeajuns de mult timp. Cu toate acestea, dupa o perioada, vi se va cere sa va renovati casa pentru a face sa para atragatoare pentru dvs. si vizitatorii dvs. Importanta renovarii casei poate diferi de la un proprietar la altul. Acest articol va ofera principalele sau principalele motive pentru care ar trebui sa luati in considerare renovarea casei.

 

DOREȘTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

DĂ-NE TOATE DETALIILE LEGATE DE RENOVARE ȘI ÎȚI VOM OFERI CELE MAI BUNE VARIANTE !

UNUL DINTRE COLEGII NOȘTRI SE VA ÎNTÂLNI CU TINE ȘI VOM DISCUTA, PE LARG, DESPRE PROIECTUL TĂU.